عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد پزشکیان در نمایشگاه نفت: اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌ها ضروری و یک رویداد برد-برد است تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا وزیر خارجه هند: به‌دنبال تشدید تنش با پاکستان نیستیم جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: جوانان غیرتمند مسلمان، هتاکان را به اشد مجازات برسانند

  • کد خبر: ۱۷۷۱۸۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴
سیدحسن نصرالله: جوانان غیرتمند مسلمان، هتاکان را به اشد مجازات برسانند
دبیرکل حزب الله لبنان با محکوم کردن هتاکی مجدد به مقدسات اسلامی از دست داشتن موساد رژیم صهیونیستی در این پروژه هدفمند علیه دین اسلام و مقدسات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن نصرالله در راهپیمایی عاشورایی در شهر نبطیه لبنان گفت: فرد جاسوس موساد با هتک حرمت مقدسات اسلامی آن هم با حمایت پلیس سوئد به مقدسات دو میلیارد مسلمان اهانت می‌کند.

وی افزود موضع کشور‌های اسلامی در یاری قرآن کریم، ضعیف است.

نصرالله گفت بار دیگر این فرد جنایتکار ملعون در سوئد با حمایت پلیس این کشور، قرآن کریم را سوزاند، این رفتار، چالش شرم آور و ذلت بار برای دو میلیارد مسلمان در جهان است.

وی افزود همچنین با نفاق سوئد، دانمارک و غرب روبرو هستیم، روز گذشته شاهد سستی و ضعف بیشتر کشور‌های اسلامی در نشست سازمان همکاری اسلامی بودیم. از سازمان همکاری اسلامی، چیزی جز بیانیه محکومیت ندیدیم.

دبیرکل حزب الله گفت اگر این اهانت به یک پادشاه یا امیر یا همسر پادشاه و رئیس هر دولت عربی صورت می‌گرفت، همه موضع می‌گرفتند و سکوت نمی‌کردند، اما بار‌ها قرآن کریم را آتش زده‌اند، اما هیچ یک از این شاهان و امیران دست به تحرکی نزده‌اند.

وی افزود:‌ای جوانان مسلمان شجاع غیرتمند در جهان، دیگر منتظر ماندن برای اینکه دیگران کاری انجام دهند، هیچ ارزش و معنایی ندارد، شما خودتان باید به مسئولیت خود عمل کرده و قرآن خود را یاری کنید و این متجاوزان را به اشد مجازات برساندید.

دبیرکل حزب الله گفت آنچه امروز در جهان جریان دارد، باور ما را مبنی بر اینکه گزینه ما، صحیح است، بیشتر تقویت می‌کند، از لبنان نه اتحادیه عرب دفاع می‌کند نه کشور‌های عربی و نه جامعه بین المللی منافق دروغگو.

وی افزود آنچه از لبنان و مردم و سرزمین و کرامت و حاکمیتش دفاع می‌کند، فقط مقاومت است، تمام شواهد این حقیقت را مورد تاکید قرار می‌دهد. امروز ما بر ملت‌های خود در مقاومت و دفاع از مقدسات تکیه می‌کنیم.

سید حسن نصرالله در ادامه گفت ما به ملت فلسطین می‌گوییم، منتظر کسی نمانید، فقط بر زور و بازو و توان خود تکیه کنید، بر ملت‌های محور مقاومت در منطقه تکیه کنید. از افرادی که در برابر اهانت به قرآن کریم، اینگونه سکوت می‌کنند، هنگام تعدی به مسجدالاقصی چیزی جز بیانیه‌های محکومیت نخواهید شنید.

وی افزود فقط مقاومین می‌توانند مانع تعدی به مسجدالاقصی شوند، نیرو‌های مقاومت در محور مقاومت برای دفاع از این مکان مقدس آماده هستند و هرگز به صهیونیست‌ها اجازه تعدی به این مکان را نخواهیم داد.

دبیرکل حزب الله در ادامه به درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه اشاره کرد و آن را اندوهبار خواند و بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها و متوسل شدن همگان به دستگاه قضایی و افراد دوراندیش تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->